[O1] serwis AutoJóźwiak Poznań? czy ktoś korzystał?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szczureq69
    Classic
    • 2009
    • 2

Kurde nie mam innego radia, ani ineego samochodu :evil: ale zaobserwowałem dziwna rzecz :shock:
    Otóż większe obroty nie powodują problemu. Same wbicie biega na sprzegle jeszcze przed ruszaniem też nie. Dopiero pierwsze objawy (tzn. podświetlenie radia jest przyciemnione), następuje gdy puszczam delikatnie sprzęgło :shock: (nie trzeba nawet ruszać się z miejsca, wystarczy, że maskę trochę postawi) a podczas jazdy to juz masakra :!:
  • out44
    Classic
    • 2008
    • 4

Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Mam mozliwość kupić poleasingową krajową octavię 2.0 benzyna z 2002/03 r. poprzez autokomis. Niestety nie ma książki serwisowej. Sprzedawca posiada tylko faktury z przeglądów do 2004r. z firmy Auto Jóźwiak z Poznania. Obecnie ta firma nie istnieje, jest tam inny dealer/serwis skody. Nie są w stanie potwierdzić tych przeglądów. Proszę o kontakt osobę która korzystała z usług w/w firmy i mogłaby przesłać np. skan ich pieczątki. Auto ma napęd 4X4, podejrzanie zadbane, podobno z przebiegiem ok.110kkm. Miałem okazję go prowadzić, haldexa nie słychać, za to silnik chyba za głośny. Poza tym na pedale sprzęgła czuć ewidentne wibracje. Jak ktoś ma pomysł co to może być to też proszę o informację. Pozdrawiam.
    wreszcie...kupiłem! mam! jeżdżę!
    wymarzone 4X4

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

out44, powiedz temu w komisie że przed kupnem chcesz sprawdzić autentyczności przebiegu u osoby która potwierdzi przebieg

(gdzie auto stoi)

po 2001 roku można sprawdzić przebieg jego faktyczny nawet jak był cofnięty

Komentarz

• jelinskiartur
        Rider
        S_OCP Member
        • 2008
        • 296
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

out44, miałem już styczność z Auto Jóżwiak,nie wierz za bardzo w to co jest w książce gwarancyjnej.Mnie to kosztowało małą reanimację mojej octavki. :szeroki_usmiech
        Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
        Skoda Octavia Combi 2001 AGR
        Skoda Superb 2004 AWX
        Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

djczas, Stasiu ale to jest benzyna. Z dieslem VAG-COM sobie radzi, a z benzynami chyba juz nie
          Spritmonitor.de

Komentarz

Re: serwis AutoJóźwiak Poznań? czy ktoś korzystał?

Zamieszczone przez out44
            Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Mam mozliwość kupić poleasingową krajową octavię 2.0 benzyna z 2002/03 r. poprzez autokomis. Niestety nie ma książki serwisowej. Sprzedawca posiada tylko faktury z przeglądów do 2004r. z firmy Auto Jóźwiak z Poznania. Obecnie ta firma nie istnieje, jest tam inny dealer/serwis skody. Nie są w stanie potwierdzić tych przeglądów. Proszę o kontakt osobę która korzystała z usług w/w firmy i mogłaby przesłać np. skan ich pieczątki. Auto ma napęd 4X4, podejrzanie zadbane, podobno z przebiegiem ok.110kkm. Miałem okazję go prowadzić, haldexa nie słychać, za to silnik chyba za głośny. Poza tym na pedale sprzęgła czuć ewidentne wibracje. Jak ktoś ma pomysł co to może być to też proszę o informację. Pozdrawiam.
            Jak ci pomóc :?:

Komentarz

Pracuję...